Resa för sevärdheter

Resa för sevärdheter

Vill du uppleva så mycket som möjligt i Paris? Då bör du antingen planera och läsa på ordentligt om alla platser du vill besöka om du vill utforska staden på egen hand. Ett lite enklare sätt är att ansluta dig till någon av alla rundturer som anordnas i Paris.

Under en vanlig dagtur åker du buss mellan de mest populära sevärdheterna i staden

Dagtur

Dagturerna i Paris skiljer sig sin emellan i fråga om pris och service. Somliga turer varar någon timme, andra en heldag. Under en vanlig dagtur åker du buss mellan de mest populära sevärdheterna i staden. Priserna varierar mellan allt från 30 till 175 euro beroende på vad som ingår.

Kvällstur

Även natturerna i Paris går via stadens mest populära sevärdheter. De upplysta byggnaderna och monumenten sticker verkligen ut mot den nattsvarta himlen. Vissa turer inkluderar middag och både hämtning och lämning utanför ditt hotell.

Kabarétur

Utbudet av kabaréturer i Paris är stort och inkluderar oftast flera upplevelser under kvällen. Välj till exempel en helkväll med kryssning längst floden Seine följt av middag och en föreställning på Moulin Rouge.

Cykeltur

Du kan välja mellan dag- eller kvällstur och mellan olika längder på turerna. Den uthållige cyklisten väljer kanske en sjutimmarstur längs de vackra utkanterna av Paris. Priset ligger mellan 25 och 70 euro.