Aquaboulevard Water Park

Aquaboulevard Water Park

Vattenparken Aquaboulevard är Europas största inomhusanläggning i sitt slag. Här kan du plaska runt i vilda vattenlekar eller koppla av i den 29 grader varma luften.

Bland de lite mer fartfyllda aktiviteterna finns en 80 meter lång vattenrutschkana

Anläggningen

Inne på Aquaboulevard finns aktiviteter för alla i familjen. Förutom vilda vågmaskiner, rutschkanor och andra renodlade lekområden finns en väl tilltagen sportanläggning på området. Här kan du spela tennis och squash, träna på gym eller i fitnessanläggningen. Bland de lite mer fartfyllda aktiviteterna finns en 80 meter lång vattenrutschkana.

Både inne och ute

Den största delen av Aquaboulevard ligger under tak, men det finns också en utomhusavdelning, komplett med utomhuspooler, en liten strand och en gräsplan för solbadare.

Lugna aktiviteter

Är du trött på fysisk aktivitet kan du koppla av i någon av de 14 biosalongerna eller äta gott i en av de sju restaurangerna.

Klädkod

Enligt Aquaboulevards bestämmelser får inte män bära badshorts utan endast små simbyxor. Kvinnor får inte ha bikini utan endast baddräkt. Samma regler gäller för barn.

Praktiskt

Aquaboulevard ligger på Rue Louis Armand 4-6 i distrikt 15 och har öppet mellan klockan 09.00 till 21.00 alla dagar. Entréavgiften ligger på 25 euro.

Karta

{loadposition user_googlemaps}