Budgethotell

HOTELL 1-2 STJÄRNOR Vill du bo billigt i Paris ska du leta efter lite mindre hotell. Det finns en hel del små men charmiga familjeägda hotell för priser runt 300-600 kronor natten. Dessa hittar du inte i de centralaste delarna av staden, men i trevliga stadsdelar en bit utanför kärnan av Paris. Frukost kostar ofta extra, men är i princip billigare att äta ute på något café.

Sacré Coeur Comfort Inn Hotel

Rum: 41
Kedja: –
Adress: 57, Rue Des Abbesses, 18. Sacré Coeur- Montmartre, 75018 Paris

Sacré Coeur Comfort Inn Hotel är ett utmärkt boende för dem som önskar upptäcka det pittoreska Paris och är beläget vid foten av den majestätiska åsen som tillgivet är känd som Butte Montmartre.

Hotellet ligger bara nedför backen från Moulin de la Galette och det välkända Place du Tertre och nära tunnelbanestationen Abbesses och Blanche. Hotellet har ingen hiss.

Mary's Hotel

Rum: 40
Kedja: –
Adress: 15 Rue De Malte, 11. Bastille – République, 75011 Paris

På en liten lugn gata nära Place de la République, erbjuder Mary's Hotel dig all den komfort och ro du behöver för att få en trevlig vistelse i den franska huvudstaden.

Känn dig som hemma i ett av hotellets bekväma och fullt utrustade rum för 1 till 4 personer. Njut av fräscha lakan, nya handdukar och ett eget badrum. Den varma, hjälpsamma personalen har välkomnat resenärer från hela världen i många år, och strävar efter att göra din vistelse så välfungerande som möjligt.

På en lugn gata mellan République och Bastille (där det berömda fängelset fanns före franska revolutionen), har du på Mary's Hotel enkel tillgång till kollektivtrafiken och till alla de främsta sevärdheterna: Eiffeltornet, Champs Elysées, Louvren.

Hôtel Gabriel Paris Marais

Rum: 41
Kedja: –
Adress: 25 Rue Du Grand Prieuré, 11. Bastille – République, 75011 Paris

Hotel Gabriel ligger i centrala Paris nära Place de la République. Detta hotellet erbjuder ett “Detox”-koncept med fokus på att återställa balansen i din kropp.

Detta luxuösa boutiquehotell erbjuder en avskild och elegant miljö för att skapa en lugn känsla av avkoppling. Den lugnande dekoren skapar en idealisk atmosfär för att förbättra ditt välbefinnande.

Gästrummen är stilfullt inredda och utrustade med moderna faciliteter, såsom eget badrum, plasma-TV, en station för din iPod samt gratis tillgång till Wi-Fi. Den kombinerade baren och loungen erbjuder en surrealistisk miljö där vita färgnyanser och komfort förenas i harmoni. Antioxidant-drycker samt ett brett utbud av te erbjuds här.

Hotel Gabriel idealiska läge gör det perfekt för dig som vill utforska det charmiga och romantiska Paris. Härifrån kan du nå stadens sevärdheter och miljö till fots, eller genom att använda det bekväma allmänna transportnätverket.

Nicolo

Rum: 28
Kedja: –
Adress: 3 Rue Nicolo, 16. Trocadéro, 75116 Paris

Hotel Nicolo ligger i hjärtat av Paris, nära Eiffeltornet och Trocadero.

Du kommer att vara 4 minuter med tunnelbana från Champs-Elysées och därifrån kan du åka till Disneyland eller besöka de många attraktionerna i Paris.

Hotel Nicolo har renoverats i chic parisisk stil och och har charm och bekvämlighet. Det ligger nära huvudgatan, Rue de Passy, som är välkänt för sin shopping i Paris.